Gegrilde lendebiefstuk

Ingrediënten

  • 4 lendebiefstukken van 200 gram per stuk
  • olie
  • 2 afgestreken theelepels grof gemalen zwarte peper per biefstuk
  • flinke snuf zout.
  • Aluminiumfolie

Bereiding

Voorbereiding:
  • Roer de gemalen peper door voldoende olie en giet dit over het vlees.
  • Laat het vlees zo 5 uur in de koelkast toegedekt marineren.
  • Het vlees af en toe keren.
Bereiding:
  • Haal het vlees uit de olie, laat het uit druipen en grill het op de barbecue 3-6 minuten (naar smaak) aan beide kanten.
  • Het vlees even laten rusten in een stuk aluminiumfolie
  • Het vlees na afloop zouten. Lekker met een groene salade erbij.


© 2020 Barbecuewijzer  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge