Varkenssaté (Saté Babi)

Ingrediënten

  • 500 gr. magere hamlappen
  • 3 tenen knoflook
  • 4 el ketjap manis
  • 2 el gembersiroop
  • 1 tl djinten (gemalen komijn
  • 1 tl ketoembar (gemalen koriander
  • 1 tl (sesam)olie
  • 1 tl citroensap
  • Satéstokjes

Bereiding

  • Pers de knoflook uit in de ketjap.
  • Voeg hieraan de overige ingredienten toe.
  • Snij de hamlappen in kleine blokjes en voeg toe aan de marinade.
  • Laat minstens 2 uur marineren in de koelkast.
  • Rijg ongeveer 4 stukjes vlees aan een stokje.
  • Ongeveer 5 minuten aan elke zijde op de barbecue.
Selamat makan!

© 2016 Barbecuewijzer  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge