Aardappelsalade

Ingrediënten

  • 1,5 kilo aardappelen, geschild en in blokjes van 1,5 cm
  • 1 kleine ui
  • 4 eieren
  • 1 appel
  • 6 medium augurken (zoetzuur)
  • verse peterselie
  • 3 el mayonaise
  • 2 el yoghurt
  • 2 tl mosterd
  • 1 tl honing
  • peper en zout

Bereiding

  • Kook de aardappelblokjes tot ze net gaar zijn.
  • Kook de eieren hard.
  • Snijd de appel in kleine stukjes, de augurkjes klein en rasp of snij de ui zeer fijn.
  • Pel de eieren en snijd ze in kleine stukjes.
  • Meng de ingredienten door elkaar.
  • Meng de mayonaise, yoghurt, mosterd, honing, peper en zout en peterselie, en schep de saus er voorzichtig doorheen.

© 2016 Barbecuewijzer  |  Disclaimer